Brave TeddyBrave Teddy

Prosessi

Tarinan voima

Brave Teddy on pehmonallen pehmeä tuotantoyhtiö, jonka karvapeitteen alla sykkii viileän ammattitaitoinen koneisto. Tuotamme asiakkaillemme liikkuvaa kuvaa ja ääntä tehtävänämme tuoda jokaiseen työhömme sisällöllistä lisäarvoa ja liiketoiminnallisiin maaleihin tähtäävää visiota.

Brave Teddy keskittyy tarinaan, sillä tarinankerronta on tehokkain tapa välittää brändimielikuvaa ja luoda asiakkaisiin kokemuksellinen yhteys. Tarinan muodossa oleva viesti jää parhaiten mieleen. Haluamme tuoda tarinalliset elementit ja niiden välittämän tunteen kiinteäksi osaksi tarjoamaamme palvelua.

Arvostamme yhteistyössä ennen kaikkea rentoa, mutta ammattimaista otetta. Työn laatu on erinomaista koko projektin ajan.

Identio Oy

Vahva tiimi

Brave Teddy seikkailee akselilla konsepti - suunnittelu - tuotanto. Olemme kotikentällämme, kun pääsemme suunnittelemaan asiakkaamme liiketoiminnallisiin maaleihin tähtääviä konsepteja ja käsikirjoittamaan sekä tuottamaan ne julkaisuvalmiiksi. Vähintään yhtä mieluista meille on toimia toisten luovien toimistojen ja tuotantoyhtiöiden aisaparina yhteisissä projekteissa, vaikka meidän oma roolimme olisikin pienempi.

Brave Teddy tuottaa elokuvia, dokumentteja, mainoksia, esittelyvideoita, sosiaalisen median sisältöä ja kaikkea muuta digitaalista videota. Myös valokuvaus ja äänituotanto kuuluu kiinteänä osana palvelutarjontaamme. Operoimme omalla tuotantokalustollamme, johon kuuluu kattava valikoima alan huippukameroita, äänityslaitteistoa, valokalustoa, gimbaaleja, droneja jne. Päämajamme sijaitsee Turun Kärsämäessä, jossa työskentelemme omassa, 100㎡ studiossamme.

Olemme erityisen tyytyväisiä hyvin suunniteltuihin aikatauluihin ja selkeään viestintään!

Aku Jauhiainen,
CEO,
FakeFish Oy

Oma boogie

Brave Teddy on nuori ja nälkäinen nallekarhu. Tarinamme alkoi vuonna 2018, jolloin Jouni, Mikko ja Antti halusivat luoda uuden yhteisön, jossa on mahdollisuus “omanlaiseen boogieen.” Tuo boogie on säilynyt Brave Teddyn sydämessä kasvun ollessa kiihtyvää. Haluamme olla tuotantoyhtiö, jonka kanssa toimiminen on ystävällistä ja lämminhenkistä niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Samalla, kun tähtäämme kunnianhimoisesti kohti uusia ja suurempia haasteita, säilyvät tärkeimpinä arvoinamme ystävyys ja hyvinvointi.

Brave Teddy kutsuu tutut ja toistaiseksi tuntemattomat ystävät seikkailemaan kanssaan!

Brave Teddy todella uppoutui aiheeseen, ihmetyttää että miten on nähty meidän pään sisälle näin hyvin. Mahtavaa työtä.

BenuTree Oy
#teddycation®